Монголын Анагаахын Сэтгүүлүүдийн Холбоо (МАСХ)
Нэвтрэх
English
МонголМед
Лав хайлт
Хайлтын утганд тохирох илэрц олдсонгүй!
Таны хайсан утга бүхий гарчигтай
Ерөнхий боловсролын сургуулийн “Үдийн цай хөтөлбөр”-ийн хоол,
хүнс
ний бүтээгдэхүүнд химийн шинжилгээ хийсэн үр дүнгээс
Эрүүл мэндийн лаборатори, 2013, 1(1)
Зохицуулах үйлчлэл бүхий
хүнс
ний зарим бүтээгдэхүүний анагаах чанараас
Онош, 1999, (002) 1999.No2(002)
Шинэ технологи хэрэглэн тарьсан цагаан будааны найрлага,
хүнс
ний ба биологийн өвормөц шинж чанарууд
Онош, 2000, (007) 2000.No3(007)
Сүүлд хийгдсэн
хүнс ()
Формат
Хураангуй
Хураангуй (текст)
Абстракт
Абстракт (текст)
XML
MMID
Хуудсанд үзүүлэх тоо
10
20
30
50
100
200
Эрэмбэлэх
Сүүлд нэмэгдсэн
Хэвлэгдсэн огноо
Зохиогч
Гарчиг
Хааш нь илгээхээ сонгоно уу
Файл
Түүвэр
И-мэйл
Миний ном зүй
Өгүүлэл сонгогдоогүй тохиолдолд жагсаалтын эхний 20 өгүүллийг файлд хадгална.
Формат
Хураангуй (текст)
Абстракт (текст)
XML
MMID
Эрэмбэлэх
Сүүлд нэмэгдсэн
Хэвлэгдсэн огноо
Зохиогч
Гарчиг
Та энэ үйлдлийг хийхийн тулд системд нэвтэрнэ үү.
Нэвтрэх
Та энэ үйлдлийг хийхийн тулд системд нэвтэрнэ үү.
Нэвтрэх
Хайлт : хүнс
өгүүлэлийг нэмэх.
Формат
Хураангуй (текст)
Абстракт (текст)
XML
MMID
Эрэмбэлэх
Сүүлд нэмэгдсэн
Хэвлэгдсэн огноо
Зохиогч
Гарчиг
Илгээх тоо
5
10
20
50
Хэд дэх өгүүлэлээс эхлэх
И-мэйл
Гарчиг
Нэмэлт текст
Зохиогчийн эрх хуулиар хамгаалагдсан. Дэлхийн Эрүүл Мэндийн Байгууллага, © 2012.
Вебийг бүтээсэн
Слайд ХХК